Loading DOGODKI

«

  • Ta dogodek je minil.

Izobraževanje – delavnica za izvajalce na temo RAVNE STREHE

9 decembra, 2019 , 8:45 dop - 2:30 pop

V okviru projekta z naslovom ENERGETSKO UČINKOVITI OVOJI STAVB, začenjamo prvi sklop izobraževanj – delavnic, ki so namenjeni predvsem izvajalcem.

Tematska delavnica RAVNE STREHE bo obravnavala različne izvedbe ravnih streh in tudi vse bolj priljubljene ozelenitve. Kako pravilno pripraviti in izvesti ravno streho, preprečiti škodo na objektu, ki lahko nastane zaradi nepravilne izvedbe in kako pridobiti novo površino, ki je lahko samo ekstenzivno ozelenjena ali pa predstavlja nov prostor uporabe.

Predstavljene bodo prednosti in tudi pasti ravnih streh, predvsem pa poudarek na izbiri ustreznega sistema in pravilni izvedbi.
V prisotnosti strokovnjakov za posamezne sisteme, se bo ponudila možnost neposredne izmenjave mnenj in izkušenj ter pridobitve strokovnih odgovorov na vaša vprašanja in dileme.

Po zaključku delavnice bo izvedena tudi validacija znanja in na skupnem slavnostnem dogodku podelitev potrdil o uspešno zaključenem šolanju.

Agendo dogodka si lahko prenesete TUKAJ.

Več informacij o dogodku si lahko preberete TUKAJ.

Prijavo opravite preko povezave TUKAJ.

Prijava do 5.12.2019

Na vse dogodke se je potrebno pravočasno prijaviti. V primeru, da se na dogodek prijavite in se ga ne udeležite ali svoje prijave ne umaknete najmanj dva dni pred dogodkom, vam zaračunamo stroške v višini 50€.

Podrobnosti

Datum:
9 decembra, 2019
Ura:
8:45 dop - 2:30 pop

Prizorišče

Knauf Insulation Experience Center (KIEXC), Škofja Loka, Trata 32
Trata 32
Škofja Loka, Slovenija
+ Google Map