S klikom na “Datum” spodaj brskajte med dogodki in izobraževanji.

Loading Dogodki

«

  • This dogodek has passed.

Izobraževanje – delavnice za izvajalce na temo FASADNI SISTEMI

december 13, 2019 , 8:45 dop - 2:30 pop

Registrations are closed for this event

V okviru projekta z naslovom ENERGETSKO UČINKOVITI OVOJI STAVB, začenjamo prvi sklop izobraževanj – delavnic, ki so namenjeni predvsem izvajalcem.
Tematska delavnica FASADE bo obravnavala različne fasadne sisteme (kontaktna, prezračevana,…), njihove lastnosti in uporabo glede na cilj, ki ga želimo doseči.

Fasadni sistemi bodo predstavljeni tako v teoriji, skozi predavanje, kot v praksi, saj bo večji del časa namenjen praktičnemu prikazu izvedbe s poudarki na detajlih, ki najpogosteje delajo težave izvajalcem. Predstavljeni bodo tudi sistemi pritrjevanja izolacijskega materiala (sidranje, lepljenje) in izdelava zaključnih slojev ter pravilna vgradnja kovinskih in drugih elementov. Ne gre le za prikaz v obliki demonstracije ampak za aktivo udeležbo sodelujočih na delavnici pri praktičnem izvajanju del.

V prisotnosti strokovnjakov za posamezne sisteme, se bo ponudila možnost neposredne izmenjave mnenj in izkušenj ter pridobitve strokovnih odgovorov na vaša vprašanja in dileme.

Po zaključku delavnice bo izvedena tudi validacija znanja in na skupnem slavnostnem dogodku podelitev potrdil o uspešno zaključenem šolanju.

Agendo dogodka si lahko prenesete TUKAJ.

Več informacij o dogodku si lahko preberete TUKAJ.

Prijavo opravite preko povezave TUKAJ.

Prijava do 10.12.2019

Na vse dogodke se je potrebno pravočasno prijaviti. V primeru, da se na dogodek prijavite in se ga ne udeležite ali svoje prijave ne umaknete najmanj dva dni pred dogodkom, vam zaračunamo stroške v višini 50€.

Podrobnosti

Datum:
december 13, 2019
Čas:
8:45 dop - 2:30 pop

Prizorišče

Knauf Insulation Experience Center (KIEXC), Škofja Loka, Trata 32
Trata 32
Škofja Loka, Slovenija
+ Google Map