Prošnja za donacijo

lukapeteh Uncategorized @sl

Spoštovani, Leto se izteka in z zadovoljstvom se lahko ozremo nanj, saj smo kljub izrednim razmeram uspešno izvedli veliko število izobraževalnih in ozaveščevalnih dogodkov. Z zaupanjem se oziramo tudi v prihajajoče leto in že snujemo nove dogodke.

Trudimo se, da bi trajnostna gradnja v Sloveniji postala splošno sprejeta, tako bomo lahko ohranili velik del narave in zmanjšali negativen vpliv gradbenega sektorja na naše okolje.

V Slovenskem združenju za trajnostno gradnjo, ki ima tudi status nevladne organizacije v javnem interesu, delujemo večinoma na prostovoljni bazi in s pomočjo donacij, tako nam vsaka oblika in višina donacije veliko pomeni.

Vsi imamo možnost, da del dohodnine namenimo komur želimo sami. V ta namen moramo na FURS do 31.12, 2020 oddati obrazec s katerim sporočimo svojo odločitev komu namenjamo 0,5% dohodnine.

V prilogi vam posredujemo obrazec in vas vljudno vabimo, da ga izpolnite in do 31.12.2020 oddate na FURS ali pa to izvedete v elektronski obliki na spodnji povezavi:

POVEZAVA

Vaše podpore bomo veseli in trudili se bomo še naprej, da izpolnjujemo naše poslanstvo in skrbimo za skupen boljši jutri.


Podatki o združenju za izpolnitev obrazca:


Slovensko združenje za trajnostno gradnjo, GBC Slovenija
Dol pri Ljubljani 28
1262 Dol pri Ljubljani
SI40418715

OBRAZEC ZA DOHODNINO SI PRENESITE TUKAJ


Zahvaljujemo se vam za vašo podporo.


Z upanjem, da bo prihajajoče leto prijaznejše, vam v letu 2021 želimo veliko zdravja, osebnega in poslovnega uspeha. Srečno!

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo
dr. Iztok Kamenski, predsednik