Ozaveščevalno- izobraževalni projekt: Energijski ovoji stavb

Iztok Kamenski Uncategorized @sl

Napovedujemo sklop izobraževanj namenjenih projektantom, izvajalcem, nadzornikom del, upravljavcem zgradb in investitorjem, s katerimi želimo doseči kakovostnejšo izvedbo energijskih ovojev stavb, zmanjšanje reklamacij, podaljšanje življenjske dobe ovojev in njihove učinkovitosti ter povečati vrednost in kakovost celotne nepremičnine.

Izvedli bomo dva sklopa izobraževanj.

Prvi sklop delavnic je namenjen projektantom, arhitektom, upravljavcem nepremičnin in investitorjem. V tem delu bodo predstavljeni različni sistemi in rešitve za izvedbo kakovostnega celotnega energetskega ovoja zgradbe, kriteriji za odločanje glede investicij ter kazalniki trajnostne gradnje. Organizirali bomo dva dogodka.

Drugi sklop izobraževanj je namenjen izvajalcem del in nadzornikom. Izvedene bodo delavnice z uvodnim teoretičnim delom (zakonodaja, predstavitev lastnosti različnih sistemov, predstavitev najpogostejših napak in težav pri izvedbi, možne rešitve, sanacije napak) in s poudarkom na praktičnem izvajanju del z usposabljanjem za kakovostno izvedbo. Udeleženci bodo imeli možnost za neposredno komunikacijo, izmenjavo mnenj in zastavljanje vprašanj vezanih na težave s katerimi se srečujejo pri svojem delu.

Ker energijski ovoj ni samo fasada, smo delavnice zasnovali tematsko in jih razdelili glede na obravnavano področje:

  • Izvedba fasadnega ovoja in izolacija temeljne plošče (8 delavnic)
  • Izvedba ravne strehe (1 delavnica)
  • Izvedba poševne strehe (2 delavnici)
  • Notranje izolacije (1 delavnica)

Število delavnic je omejeno prav tako število udeležencev, zato vabimo, da si rezervirate čas in se pravočasno prijavite na delavnico.

Začnemo v mesecu novembru.

Prvi termini so že objavljeni v zavihku »DOGODKI IN IZOBRAŽEVANJA«

Informacije o podrobnostih poteka, prijave in pogojih udeležbe na delavnicah sledijo. Če želite rezervirati svoje mesto že sedaj, pa vas vabimo, da to storite na: info@gbc-slovenia.si

Projekt podpira in sofinancira