Nadaljevanje projekta “UČINKOVIT ENERGIJSKI OVOJ STAVBE” tudi v letu 2020

Iztok Kamenski Uncategorized @sl

Projekt, ki smo ga s pomočjo podpore Eko sklada Slovenskega okoljskega sklada in MOP začeli izvajati v leto 2019, se uspešno nadaljuje tudi v novem letu. Prva od letos planiranih delavnic je bila izvedena 20. Januarja. Udeleženci so tudi tokrat pred začetkom izpolnili vprašalnik. Po izveden prvem teoretičnem delu delavnice, smo se po predavanjih vsi preselili v delavnico, kjer se je nadaljevalo praktično delo. Največ se naučimo in si zapomnimo takrat, ko nalogo opravimo sami, zato je praktični del delavnice tako dragocen.

Vendar pa informacije ne potekajo le v eno smer, nasprotno, predavatelji so veseli informacij, ki jih izvajalci iz svojega praktičnega dela delijo s predavatelji. Prav ta dvosmerna komunikacija je pomembna, za izboljšave in nadaljnji razvoj materialov in sistemov.

Kot že vsakokrat doslej smo delavnico zaključili z izpolnitvijo evalvacijskega vprašalnika,ki je v pomoč tudi nam pri načrtovanju novih izobraževanj.
Veseli smo dobre udeležbe na naših delavnica predvsem pa vzdušja, ki se vsakokrat na njih ustvari. Veliko novega znanja, izmenjanih informacij pa tudi novih poznanstev se dogodi.

Z veseljem pa že pričakujemo novo delavnico na temo Fasadnih sistemov, ki je načrtovana za 7. februar 2020.

Galerija slik iz dogodka