JUPOL znova prejemnik priznanja Trusted Brand

Iztok Kamenski Uncategorized @sl

JUPOL v kategoriji barve za dom že 13 let najbolj zaupanja vredna blagovna znamka

Dol pri Ljubljani, 10. septembra 2020 – Revija Reader’s Digest Slovenija in Mladinska knjiga Založba sta tudi letos javnosti predstavili izsledke opravljene raziskave o zaupanju potrošnikov v blagovne znamke. Uporabniki so jih tokrat ocenjevali v 32 kategorijah, v kategoriji barve za dom pa je priznanje že trinajsto leto zapored prejela blagovna znamka JUPOL.

Od leve proti desni: Simona Sojar, Željko Kovačevič, Jelka Slatinšek (foto: arhiv MKZ- Reader’s Digest Slovenija)

Podelitev priznanj Trusted Brand blagovnim znamkam in osebnostim, ki jim Slovenci najbolj zaupamo, je 8. septembra potekala v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani. Ugledno priznanje je prevzel izvršni direktor družbe JUB Željko Kovačevič v družbi svojih sodelavk Simone

Sojar in Jelke Slatinšek. JUPOL kot najmočnejša JUB-ova blagovna znamka tako že tradicionalno ostaja ključno vodilo slovenskim uporabnikom pri izbiri barv za obnovo in zaščito zidnih površin v bivalnih prostorih. Izdelke iz družine JUPOL odlikujejo številne prednosti, saj so izdelani na vodni osnovi ter so zdravju in okolju prijazni, hkrati pa enostavni za uporabo in vzdrževanje.


JUB iz Dola pri Ljubljani, ki je s 145-letno tradicijo najstarejši proizvajalec zidnih barv v Sloveniji, je na tržišču prepoznaven kot ugleden proizvajalec kakovostnih zidnih barv in toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov, ki z razvojem novih ter okolju prijaznih izdelkov in storitev stremi k energijsko varčnim in trajnostnim rešitvam v gradbeništvu. JUB je kot slovensko, sodobno in mednarodno uveljavljeno proizvodno podjetje z močnimi lastnimi blagovnimi znamkami prisoten na več kot tridesetih trgih in sodi med deseterico najbolj internacionaliziranih slovenskih podjetij.


JUB d. o. o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani, T:01/ 588 41 83, E: info@jub.si, www.jub.si

Odnosi z javnostmi: Miša Hrovat, Maga agencija, T: 01/36 18 095, M: 041 619 616, E: misa@maga.si