Loading DOGODKI

«

  • Ta dogodek je minil.

Izobraževanje – delavnice za izvajalce na temo FASADNI SISTEMI

3 decembra, 2019 , 8:45 dop - 2:30 pop

V okviru projekta z naslovom ENERGETSKO UČINKOVITI OVOJI STAVB, začenjamo prvi sklop izobraževanj – delavnic, ki so namenjeni predvsem izvajalcem.
Tematska delavnica FASADE bo obravnavala različne fasadne sisteme (kontaktna, prezračevana,…), njihove lastnosti in uporabo glede na cilj, ki ga želimo doseči.

Fasadni sistemi bodo predstavljeni tako v teoriji, skozi predavanje, kot v praksi, saj bo večji del časa namenjen praktičnemu prikazu izvedbe s poudarki na detajlih, ki najpogosteje delajo težave izvajalcem. Predstavljeni bodo tudi sistemi pritrjevanja izolacijskega materiala (sidranje, lepljenje) in izdelava zaključnih slojev ter pravilna vgradnja kovinskih in drugih elementov. Ne gre le za prikaz v obliki demonstracije ampak za aktivo udeležbo sodelujočih na delavnici pri praktičnem izvajanju del.

V prisotnosti strokovnjakov za posamezne sisteme, se bo ponudila možnost neposredne izmenjave mnenj in izkušenj ter pridobitve strokovnih odgovorov na vaša vprašanja in dileme.

Po zaključku delavnice bo izvedena tudi validacija znanja in na skupnem slavnostnem dogodku podelitev potrdil o uspešno zaključenem šolanju.

Agendo dogodka si lahko prenesete TUKAJ.

Več informacij o dogodku si lahko preberete TUKAJ.

Prijavo opravite preko povezave TUKAJ.

Prijava do 30.11.2019

Na vse dogodke se je potrebno pravočasno prijaviti. V primeru, da se na dogodek prijavite in se ga ne udeležite ali svoje prijave ne umaknete najmanj dva dni pred dogodkom, vam zaračunamo stroške v višini 50€.

Podrobnosti

Datum:
3 decembra, 2019
Ura:
8:45 dop - 2:30 pop

Prizorišče

JUB konferenčna dvorana, Dol pri Ljubljani
Dol pri Ljubljani 28
Ljubljana, Slovenia 1000 Slovenija
+ Google Map