Loading DOGODKI

«

  • Ta dogodek je minil.

Energetsko učinkoviti ovoji stavb za arhitekte, projektante in investitorje

4 decembra, 2019 , 8:45 dop - 2:30 pop

Spoštovani,
Obveščamo vas, da so vsa mesta za dogodek Energetsko učinkoviti ovoji
stavb za dne 4.12.2019 zasedena, zato prijava ni več mogoča.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
GBC Slovenija


V okviru projekta z naslovom ENERGETSKO UČINKOVITI OVOJI STAVB, bomo izvedli strokovni posvet za arhitekte, projektante in investitorje na katerem želimo podati celovit pogled na temo ovoja energetskega ovoja stavbe, ki ni le »nova fasada«.

Na posvetu bodo različni strokovnjaki s posameznih področij omenjeno tematiko orisali iz zornega kota, ko je pomemben za načrtovalce, opozorili na pasti in predstavili tako obstoječe strokovne rešitve kot tudi novosti. Teme o katerih bo tekla beseda so: različni sistemi fasadnih ovojev, izolacija temeljne plošče, izvedba in izolacija ravnih in poševnih streh, kapilarno aktivne notranje izolacije (uporaba, pravilno načrtovanje, omejitve uporabe…).

Predstavljeni bodo tudi različni gradbeni materiali z vidika njihovega okoljskega vrednotenja ter načrtovanje in projektiranje stavb ob upoštevanju DGNB sistema za certificiranje trajnostnih stavb. Iz prve roke bodo predstavljene izkušnje projektiranja po DGNB zahtevah in tudi že izvedeni projekti.

Dogodek bo priložnost tudi za izmenjavo mnenj in izkušenj ter pridobitve strokovnih odgovorov na vaša vprašanja in dileme.

Agendo dogodka si lahko prenesete TUKAJ.

Prijavo opravite preko povezave TUKAJ.

Prijava do 1.12.2019

Na vse dogodke se je potrebno pravočasno prijaviti. V primeru, da se na dogodek prijavite in se ga ne udeležite ali svoje prijave ne umaknete najmanj dva dni pred dogodkom, vam zaračunamo stroške v višini 50€.

Podrobnosti

Datum:
4 decembra, 2019
Ura:
8:45 dop - 2:30 pop

Prizorišče

JUB konferenčna dvorana, Dol pri Ljubljani
Dol pri Ljubljani 28
Ljubljana, Slovenia 1000 Slovenija
+ Google Map