Loading DOGODKI

«

  • Ta dogodek je minil.

Energetsko učinkoviti ovoji stavb kot dolgoročna naložba

19 septembra, 2019 , 10:40 dop - 2:00 pop

V okviru projekta, ki ga izvajamo s podporo Eko sklada in MOP, bomo 19.9.2019 pripravili dogodek namenjen investitorjem, energetskim managerjem, lastnikom nepremičnin in njihovim upravnikom, na katerem bodo prestavljene prednosti pravilne in kakovostne izvedbe energijskega ovoja stavbe.

Odločitev za izvedbo izolacijskega ovoja obstoječe stavbe ali novogradnje, je vedno povezana s pričakovanji, da bomo z njeno izvedbo pridobili tako finančne kot bivanjske ugodnosti. Odločitev, ki jo spremljajo veliki finančni vložki ni lahka, zato so pomembne prave, strokovne informacije o sistemih in izvedbi kakor tudi informacije o času poplačila investicije in prednostih, ki jih bomo z njo pridobili.

Na srečanju bodo predstavljeni in izpostavljeni pomembni dejavniki učinkovite izvedbe toplotnega ovoja, pomen pravilne odločitve in kakovostne izvedbe glede na dolgoročnost investicije in pričakovane učinke ter pasti napačnih odločitve. Omenjene informacije naj bi olajšale odločitev in pripomogle k pravilni izbiri sistema in izvajalca. V okviru srečanja bodo v kratkem predstavljene prednosti certificiranja stavbe z vidika upoštevanja načel trajnostne gradnje. Cilj trajnostne gradnje je, gledano v široki perspektivi, kakovost. Trajnostni objekti so gospodarni (ekonomsko učinkoviti), prijazni do okolja in izrabe virov, za uporabnike udobni in zdravi ter se optimalno vključujejo v socialno-kulturno okolje. Take stavbe dolgoročno ohranjajo visoko vrednost za investitorje, lastnike in uporabnike.

Prijave preko email naslova: info@gbc-slovenia.si

AGENDA DOGODKA.

Vljudno vabljeni!

Podrobnosti

Datum:
19 septembra, 2019
Ura:
10:40 dop - 2:00 pop

Prizorišče

Stegne 23a, Ljubljana, prostori podjetja Solvera Lynx
Stegne 23a
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map