TOPCLeveR – Potrebujemo vaše mnenje

Aljaž Peteh Dobro-je-vedeti

GBC Slovenija je del projekta za izgradnjo učne platforme za strokovnjake za grajeno okolje – in potrebujemo vašo pomoč pri njenem razvoju. Prosimo vas, da izpolnite spodnjo anketo in pripomorete k boljšemu razvoju platforme.

WorldGBC v sodelovanju z ostalimi GBC-ji po vsej Evropi dela na projektu, ki ga financira EU, za opolnomočenje gradbenih strokovnjakov in delavcev z veščinami, potrebnimi za soočanje z izzivi vseživljenjskega ogljičnega in krožnega pristopa v življenjskem ciklu stavbe.

Platformo razvija projekt TOP CLeveR (Training and Outreach Programs for a Circular and Level(s) based Revolution) v sodelovanju z ItaliaGBC, GBCe, HuGBC, PLGBC, WGBC in Green Building Council Croatia.

Vloga žensk bo v središču razprave, ki bo dvignila glas strokovnjakinj in delavk za ozaveščanje o enakih možnostih na tem področju. Poleg tega bo oblikovana globalna platforma za izkoriščanje rezultatov projekta, ki bo zbirala znanje in gradiva za usposabljanje akterjev gibanja zelene gradnje po Evropi in svetu.

Kako lahko pomagate?

Izpolnite spodnjo anketo in odgovorite na čimveč vprašanj. Anketa je namenjena zbiranju informacij o vaših izkušnjah z uporabo podobnih sistemov in vaših tehničnih zahtevah, da lahko razvijemo najboljšo možno platformo za vaše potrebe.

Zlasti si želimo prisluhniti vsem strokovnjakom za učenje/HR z izkušnjami pri zagotavljanju podobnih sistemov za izmenjavo znanja in/ali upravljanje učenja. Prosimo, delite anketo z ustreznimi kolegi.

Navodila

  • Izpolnjevanje ankete naj nebi trajalo več kot 6 minut.
  • Če ste implementirali več kot eno učno platformo, vas prosimo, da pošljete več kot en odgovor na anketo.
  • Rok za izpolnjevanje anket – petek, 12. julija 2024.

Anketa