JUB – Skoraj beli odtenki osvajajo sodobna in tradicionalna okolja

Iztok Kamenski Aktualno

Izbira prave fasadne barve je ključna za estetsko in harmonično podobo naselij. Dandanes živahne in kričeče fasade postajajo preteklost, prav tako pa se umikajo sivo-bele. V ospredje namreč stopajo topli, umazano beli toni, ki se popolnoma zlijejo z naravnimi elementi.

Lahko bi tudi rekli, da barvanje fasad s skoraj belimi odtenki doživlja renesanso. JUB-ova paleta 15-ih skoraj belih nevtralnih tonov ne le izboljša estetski videz stavb, ampak se tudi brezhibno ujema s sodobnimi in tradicionalnimi materiali. Njihova subtilna toplina in eleganca dodajata vrednost trajnostni gradnji z brezčasnim videzom.

V svetu arhitekture in oblikovanja se vedno bolj zavedamo, da fasada ni le zaščita stavbe, ampak tudi njen obraz, ki izraža karakter in slog. Skoraj beli odtenki ponujajo ravno pravo mero prefinjenosti in minimalistične lepote, ki se odlično vklopi v sodobna naselja, pa tudi v bolj tradicionalna okolja.

Več si preberite na strani JUB-a

Preobrazite svoj dom z enim izmed 15-ih skoraj belih odtenkov JUB-ove palete barv in ustvarite estetsko dovršeno okolje, ki bo navdušilo vsakogar!