UČINKOVIT ENERGIJSKI OVOJ STAVBE

Enes Gutic Uncategorized @sl

Izjemno zanimanje za četrto delavnico Fasadni sistemi

Prave zime, kot smo jo bili vajeni pred leti ni, pa vendar je to obdobje, ko si izvajalci lažje vzamejo čas tudi za druge pomembne stvari. Mednje spada stalno strokovno izpopolnjevanje. In ker se bliža pomladni čas s tem pa tudi več dela neposredno na objektih, so se mnogi odločili, da obiščejo našo delavnico še mesecu februarju. Tako je bilo prijavljenih izredno veliko število udeležencev, ob premisleku ali jih lahko toliko sprejmemo, pa je prevladalo zgoraj navedeno dejstvo tudi pri nas. Potrudili smo se in na delavnico sprejeli vse prijavljene udeležence, nekaj je bilo tudi takšnih, ki se niso prijavili, a zavrnili nismo nikogar.

Zasedba predavateljev in učni program je bil enak kot doslej, le pri praktični izvedbi smo se morali še malo bolj potruditi, da so bili vsi vključeni v delo. Predvidevamo, da so tudi pozitivni odmevi na našo delavnico vplivali na visoko udeležbo, kar je seveda dokaz, da je zasnova delavnice strokovna, kakovostna in zanimiva. Naš namen, da se izvajalci strokovno izpopolnjujejo in da pride do konstruktivnega dialoga me proizvajalci, projektanti in izvajalci je tako dobil svojo izpolnitev.

V pomladnem delu smo tako z delavnicami na temo Fasadni sistemi zaključili, izvedli pa bomo še delavnici na temo Ravne strehe in na temo Notranje izolacije objektov. Izvedba delavnic je planirana za mesec april, natančni datumi pa bodo pravočasno objavljeni na naših spletnih straneh.

Že sedaj pa vabljeni k udeležbi. 

Galerija slik